Vergi Haftası

 Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, ''Vergi Haftası'' etkinlikleri kapsamında Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Serdar Çıta, "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt'ı makamında ziyaret eden Çıta, mükellefleri vergilerini gönüllü ödemeleri konusunda teşvik etmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Çıta, 2012 yılında 192 milyon TL. olan Gemlik’teki tahsilat rakamının 2013 yılında 182 milyon TL'ye düştüğünü ancak 2014 için hedeflerinin daha da ileriye dönük olduğunu kaydetti. Kemal Akıt ise vergilerini ödeyerek istihdamın artması ve işsizlik oranının düşmesi için çaba göstereceklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz