Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında Düzce’nin Kıdemli Vergi Mükelleflerinden Hüseyin Dokumacı’ya Hediye Verildi

Vergi Haftası Düzce’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, en kıdemli vergi mükelleflerinden biri olan Hüseyin Dokumacı’ya...

Vergi Haftası Düzce’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, en kıdemli vergi mükelleflerinden biri olan Hüseyin Dokumacı’ya klasik radyo armağan edildi.

Düzce Defterdarı Sabahattin Parmakerli ve Vergi Dairesi yetkilileri, 60 yıldır esnaflık yapan ve Düzce’nin en eski vergi mükelleflerinden biri olan 78 yaşındaki Hüseyin Dokumacı’yı işyerinde ziyaret ettiler.

Defterdar Parmakerli,en eski ve kıdemli mükellefleri ziyaret ettiklerini belirterek, “Sizler bizim gururumuzsunuz. Dürüst ve vergisini aksatmadan ödeyen bir mükellef olduğunuz için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi. Hüseyin Dokumacı da, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Sağlığım elverdiği müddetçe esnaflığa ve mükellefliğe devam” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: