Vergi Haftası Etkinliklerine Bisikletliler Derneği'nden Destek

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk anıtı önünde etkinlik gerçekleştirildi. Vergi haftasına destek...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk anıtı önünde etkinlik gerçekleştirildi. Vergi haftasına destek veren Bisikletliler Derneği Ereğli Temsilciliği üyeleri ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri Vergi Haftası'nı anlatan yelekleri giydikten sonra bisiklet turu yaptı.

Ereğli’ de bu sene yirmi dördüncüsü kutlanan vergi haftası etkinliklerine Bisikletliler Derneği Ereğli Temsilciliği de destek verdi. Anıt önünde toplanan Bisikletliler Derneği üyeleri ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri, vergi dairesi görevlilerinin dağıttığı yelekleri giydi. ‘Vergi Çocuklarımızın Gelecek Teminatıdır’ yazılı pankartı açan Dernek üyeleri ve Vergi Dairesi çalışanları adına ilk konuşmayı yapan Vergi Dairesi Müdür vekili Osman Günay, Vergi haftası etkilikleri çerçevesinde Bisikletliler Derneği üyelerinin kendilerine destek verdiklerini söyledi. Amaçlarının vergi bilincini aşılamak olduğunu belirten Günay, Dernek yönetimine, üyelerine ve Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Vergi haftası etkinlikleri destek veren Bisikletliler Derneği Ereğli Temsilcisi Emin Demirpolat ise konuşmasında "Bisikleti sürdürülebilir yaşamın en önemli parçası ve simgesi. Vergi de toplumsal barış ve huzur için olması gereken bir şey. Bizlerde Dernek olarak bu etkinliğe destek verdiğimiz için mutluyuz." dedi.

Yapılan açıklamaların ardından dernek üyeleri bisikletleri ile anıt önünden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: