Vergi Haftası Kutlamaları

Kilis Defterdarı Bayram Yıldız ve beraberindeki heyet Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkan...

Kilis Defterdarı Bayram Yıldız ve beraberindeki heyet Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkan Vekili Ömer Sevengül ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Defterdar Yıldız, Vergi Haftası nedeniyle KESOB Başkan Vekili Ömer Sevengül ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiklerini belirterek, "Vergi haftası nedeniyle tüm mükelleflerimizin bulunduğu Odalar başta olmak üzere imkanlar ölçüsünde herkesi ziyaret edeceğiz. Esnafımızın bizden talepleri var ise bu talepleri değerlendireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

KESOB Başkan Vekili Ömer Sevengül, Kilis Defterdarı Bayram Yıldız ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek, "Odalar Birliği olarak gerek defterdarlık gerekse vergi çalışanlarından memnunuz. 6 bin esnafımız var. Kilis'in en büyük sivil toplum örgütü olarak, esnafımızın daha iyi noktaya gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: