Vergi Haftası'nda Öğrencilere Diş Taraması Yapıldı

Muş İl Defterdarlığı, ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında 75. Yıl İlkokulu’nda öğrenciler diş taramasından geçti, macun...

Muş İl Defterdarlığı, ‘Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında 75. Yıl İlkokulu’nda öğrenciler diş taramasından geçti, macun ve fırça dağıtıldı.

Muş İl Defterdarlığı, Vergi Haftası etkinliklerine devam ediyor. Etkinlikler kapsamında 75’nci Yıl İlkokulu ziyaret edildi. İl Defterdarlığı'nın, Muş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile ortaklaşa düzenlediği faaliyetle okuldaki yaklaşık 400 öğrenci ağız ve diş sağlığı taramasından geçirildi, diş macunu ve fırçası dağıtıldı, ihtiyaç sahibi 20 öğrenciye de giysi yardımında bulunuldu.

Reklam
Reklam

Etkinlikle ilgili bilgi veren İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman, “Yarının büyükleri olan çocuklarımızda vergi bilincinin oluşturulması amacı ile 75’inci Yıl İlkokulu’nu ziyaret ettik. Buradaki öğrencilerimizin tamamını diş taramasından geçirerek öğrencilerimize diş fırçası ve macun dağıttık. Bu ziyaretimizde ayrıca bazı öğrencilerimize de giyecek yardımı yaptık. Program kapsamında öğrencilerimize vergi hakkında bilgiler verip verginin önemini anlattık.” dedi.

Etkinliklere katılan Vali Yardımcısı Fatih Demir ise Vergi Haftası etkinliklerinin kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, öğrencilerin vergi bilincine sahip olmalarının çok önemli olduğuna değindi. Demir, “Çocuklarımızla bir araya geldik ve defterdarlığımızdaki görevliler tarafından çocuklarımıza vergi hakkında bilgiler verildi. Ayrıca çeşitli yardımlar yapıldı. Yarının büyükleri olan çocuklarımızı her alanda çok iyi şekilde yetişmelidirler. Bilgi donanımı iyi olan bir nesil gelecekte ülkemizin çok daha başarılara imza atmasına vesile olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: