Vergi Mükellefleri Ziyaret Edildi

Bu yıl 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Kırklareli Vergi Dairesi...

Bu yıl 25 Şubat-3 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Kırklareli Vergi Dairesi yetkilileri vergi mükelleflerini ziyaret etti.

Kırklareli Vergi Dairesi Müdür Vekili Yüksel Birdal, Müdür Yardımcısı Levent Selçuk ve Servis Sorumlusu İnci Uyanık’ vergi mükellefi olan Erdoğan Ticaret’in sahibi Erdoğan Semerci’yi ziyaret etti.

Kırklareli Vergi Dairesi Müdür Vekili Birdal, “Verginin, ülkemiz kalkınmasındaki önemi ve ekonominin büyümesindeki rolünün topluma benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla her yıl geleneksel olarak kutlanan vergi haftasının bu yıl 24’ncüsü gerçekleşiyor. Vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren vergi mükelleflerinin ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretimizde esnaflarımıza ufak bir hediye veriyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Erdoğan Semerci ise yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, hediyeden ve ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: