Vergi Rekortmeni Iş Adamının Cumhurbaşkanından Talebi

Sivas’ta vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Törende ödül alan İş adamı Ekrem Ekşi, Cumhurbaşkanı’na çağrıda bulundu. Ekşi...

Sivas’ta vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Törende ödül alan İş adamı Ekrem Ekşi, Cumhurbaşkanı’na çağrıda bulundu. Ekşi “Şarkı, türkü söyleyenler bile Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlanırken bizim gibi yaptıkları yıkılmayan ve vergi rekortmeni olacak kadar önemli işler yapan insanlar da davet edilsin” dedi.

Sivas’ta Vergi Haftası nedeniyle gelir vergisi ve kurumlar vergisinde rekortmenlere ödül töreni düzenlendi.
Bir otelde düzenlenen törende ilk 5’e giren kişiler ve kurumlar ödüllendirildi. Gelir vergisinde ismi açıklanmayan bir isim ilk sırayı alırken kurumlar vergisinde ise Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş birinci oldu.

Reklam
Reklam

Törende Kurumlar vergisi dalında ödül alan Ekil İnşaat şirketi sahibi Karadenizli iş adamı Ekrem Ekşi’nin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e bir isteği oldu.

Ekşi, 30 yıldır vergi rekortmeni olarak çeşitli ödüller aldığından bahsederek “Cumhurbaşkanından bir talepte bulundum, bir dergi bunu açık mektup olarak yayınladı. Şarkı, türkü söyleyenler bile Cumhurbaşkanlığı köşkünde ağırlanırken bizim gibi yaptıkları yıkılmayan ve yıkılmamasına rağmen vergi rekortmeni olacak kadar önemli işler yapan insanların da Cumhurbaşkanlığında düzenlenen törenlere davet edilmesini teklif ediyorum” ifadelerini kullandı.

Törene Vali Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Garnizon ve Tugay Komutanı Mustafa İlter, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın ile Kamu Kurum Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz