Vergi rekortmeni SANKO Holding ve Konukoğlu ailesine teşekkür belgesi

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesine giren Konukoğlu ailesi ve...

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesine giren Konukoğlu ailesi ve SANKO Holding şirketlerine teşekkür belgesi verildi.
Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, SANKO Holding’i ziyaretinde, 2010 yılı Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde ilk 10’a giren Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zekeriye Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani Konukoğlu, Fatih Konukoğlu, Hakan Konukoğlu ve Cengiz Konukoğlu ile Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde ilk 10’a giren Çimko Çimento, Sanko Tekstil, Süper Film ve Sanko Pazarlama’nın teşekkür belgelerini sundu.
Çember, teşekkür belgesi ile birlikte verdiği teşekkür mektubunda ise en önemli vatandaşlık görevlerinden olan vergisel yükümlülüklerini yerine getirmede gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkürlerini sunduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

İLK 10’NUN 6’SI KONUKOĞLU
Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu birinci, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zekeriye Konukoğlu üçüncü, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani Konukoğlu dördüncü, Fatih Konukoğlu beşinci, Hakan Konukoğlu altıncı ve Cengiz Konukoğlu sekizinci sırada yer almıştı. Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinde ise SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento birinci, Sanko Tekstil üçüncü, Süper Film Ambalaj sekizinci, Sanko Pazarlama onuncu sıraya girmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz