Vergi rekortmenlerine plaket verildi

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muş’ta ilk 5’e giren kurumlar vergisi ve ilk 5’e giren vergi...

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muş’ta ilk 5’e giren kurumlar vergisi ve ilk 5’e giren vergi mükelleflerine törenle plaket verildi.

Muş Polisevi'nde 2010 yılı vergi rekortmenlerine yönelik yemek ve ödül töreni düzenlendi. Törene Vali Ali Çınar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Bilgin Pişkin, Adalet Komisyon Başkanı Beytullah Bektaş, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Defterdar Hatice İşcen Ercoşman, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şihmus Sinecem, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Reklam
Reklam

Törenin açılış konuşmasını İl Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman yaptı. Ercoşman, “2011 yılı sonu itibariyle vergi gelirleri tahakkuku 2010 yılı sonuna göre yüzde 26 artarak 147.376.294 TL, tahsilat ise yüzde 25 oranında artarak 119.392.458 TL olarak gerçekleşmiştir. Tahakkuk eden bu verginin yüzde 81 nispetinde tahsilatı sağlanmıştır." dedi.

Rekortmenleri tebrik eden Vali Ali Çınar da bol kazanç temennisinde bulunarak, veren elin alan elden üstün olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz