VESOB Başkanı Alpaslan'dan Seçim Uyarısı

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı Faruk Alpaslan, "Aynı aya denk gelen yerel seçimler ile oda seçimleri birbirine karıştırılmamalı"

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faruk Alpaslan, "Aynı aya denk gelen yerel seçimler ile oda seçimleri birbirine karıştırılmamalı" dedi. VESOB'ta gazetecilere açıklama yapan Alpaslan, odanın yılda bir defa yaptığı üyelik seçimleri ve genel kurulun, yerel seçimlerle aynı tarihlere denk geldiğini anımsattı. Alpaslan, şöyle konuştu: "Esnaf ve sanatkarları kullanarak oy talebinde bulunan kişilere itibar edilmemeli. Esnaf ve sanatkar, sadece sanatını, mesleğini icra eder. Seçimlerinin şeffaf olması ve şaibesiz geçmesi adına da herkes en demokratik haklarını kullanabilir. Esnaf ve sanatkarlar siyaset üstü çalışır. Biz, esnaf ve sanatkara en iyi hizmeti verme çabasındayız. Oda ve yerel seçimlerin birbirine karıştırılmaması gerekiyor."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: