VESOB'a Yeni Hizmet Binası Yapılacak

 Van'da meydana gelen depremlerin ardından binası hasar gören Van Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği'ne (VESOB) yeni hizmet binası yapılacak.

Van'da meydana gelen depremlerin ardından binası hasar gören Van Esnaf ve Sanatkar Odalar Birliği'ne ve KOSGEB tarafından tahsis edilen araziye inşa edileceğini açıkladı. Koç, "Depremlerden sonra mevcut binamız oturulmaz hale gelmişti. Bu süreçte VESOB Başkanı Faruk Alparslan'ın yönetimi altında, Van'daki diğer sivil toplum kuruluşlarıyla kendimize ait bir bina yapma kararı aldık. Bu hizmet binasının 180 günde bitirip, 15 Mart 2014 tarihinde hizmete açmayı planlıyoruz" dedi. Edremit yolu üzerinde 4 bin 500 metrekare alana kurulacak binada, başkan ve sekreter odaları, 11 meslek odası, bin kişilik toplantı salonu, 400 kişilik sinema tipi toplantı salonu ve 600 kişilik düğün salonu olacağını belirten Koç, üyelerin bu alanda güzel zaman geçireceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: