Vestel 360. Konsept Mağazasını Afyonkarahisar'da Açtı

Türkiye'de toplam bin 120 mağazaya ulaşan Vestel'in 360. konsept mağazası Afyonkarahisar'da açıldı. Açılışa Zorlu Holding...

Türkiye'de toplam bin 120 mağazaya ulaşan Vestel'in 360. konsept mağazası Afyonkarahisar'da açıldı. Açılışa Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu da katıldı.

Kurtuluş Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Vestel'in 360. konsept mağazasının açılışına vatandaşların da ilgisi yoğundu. Mağazanın açılışında konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Afyonkarahisar'daki konsept mağazanın diğer mağazaların en iyisi olduğunu söyledi. Açıkgözoğullarına teşekkür ettiğini dile getiren Ahmet Zorlu, sektörünün küresel oyuncuları arasında yer alan Vestel'in, üstün rekabet gücünün yansıması olarak mağazalaşmada da çıtayı yükseltmeye devam ettiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Konsept mağazalarda bütün Vestel ürünlerini bir araya getirerek, geniş bir skalada tercih imkanı yarattıklarını ifade eden Zorlu, bu yılki hedeflerinin her zamankinden daha yüksekte olduğunu bildirdi. Vestel'in 137 ülkeye ihracat gerçekleştirdiğini ve üst üste 7 yıl Türkiye'de ihracat şampiyonu olduğunu aktaran Zorlu, bu seneki ihracatlarının yüzde 30 artarak 4 milyar dolara ulaşmak olduğunu kaydetti.

18 yıl önce Vestel'i aldıklarında ancak 380 bin televizyon ürettiğini anlatan Ahmet Zorlu, şimdi ise 20 milyonun üzerinde cihaz ürettiklerini ve bunu da 137 ülkeye ihraç ettiklerini bildirdi.

Mağazanın açılışına; Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz