Vestel ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor

Vestel Manisaspor, Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Vestel Manisaspor'un Antalya kampında 13. gün geride kalırken, futbolcuların antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında gösterdiği performans Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürüyor. Vestel Manisaspor ilk hazırlık maçında Eindhoven'ı 11-0, ikinci sınavında ise Brussel'i 4-1 yenme başarısını gösterdi. Vestel Manisaspor'un başarılı kaptanı Uğur İnceman, çok yararlı bir kamp dönemi yaşadıklarını ifade ederek, "İkinci yarı öncesinde mükemmel bir ortamda kampımızı gerçekleştiriyoruz. Şu ana kadar her şey yolunda. Hocamızın bizden istediklerini yapmaya çalışıyoruz. Takım olma yolunda önemli adımlar attık. İnanıyorum ki, ilk yarıda gösterdiğimiz performansın daha da üzerine çıkacağız" dedi. Yeni transfer Reinaldo'dan da övgüyle söz eden İnceman, "Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim.

Reklam
Reklam

Zaten oynadığı ilk maçta bunu gösterdi. Zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi. Ankaraspor'la Türkiye Kupası'nda oynayacakları karşılaşmanın final niteliği taşıdığını da sözlerine ekleyen Uğur, "Kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Vestel Manisaspor dünü çift idmanla geçirdi. Sabah çalışmasını salonda yapan Siyah-beyaz kırmızılı ekip akşam ki idmanını sahada gerçekleştirdi. Yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Salonda yapılan antrenmana Rafael'de katıldı. Vestel Manisaspor, 10 Ocak Çarşamba günü Koblenz ile hazırlık maçı oynayacak.