Veterinerlerden Miniklere Köpekli Seminer

Bursalı veterinerler öğrencilere mesleklerini "Haydut" adlı köpek ve çizgi film kahramanlarıyla tanıttı.

Bursalı veterinerler öğrencilere mesleklerini "Haydut" adlı köpek ve çizgi film kahramanlarıyla tanıttı.

Dünya Veteriner Hekimler Haftası dolayısıyla Bursa Veteriner Hekimler Odası (BVHO) bir dizi faaliyete imza attı. BVHO üyesi veteriner hekimler ve U.Ü Veteriner Fakültesi öğretim görevlileri, ana sınıfı ve ilköğretim öğrencilerine eğlenceli bir sunum yaparak mesleklerini tanıttı.

Doç. Dr. Ebru Yalçın sunumu sırasında hayvan çizgi karakterlerin adını çocuklara sordu. Gösterilen her karakter çocuklar tarafından bilindi. Yalçın sunumunda evdeki hayvanların bakımını ve sağlıklarını nasıl kontrol edilmesi gerektiğini de anlattı.

Reklam
Reklam

Programda çocuklar BVHO Başkanı Sinan Sağlam'dan hayvanlar hakkında merak ettiklerini öğrendi. Programın sonunda ise 'Haydut' isimli Saint Bernard cinsi köpek, konferans salonuna getirilip çocuklara sevdirildi. Haydut'un salona girmesi ile coşku doruğa çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: