Veterinerlere eğitim verildi

Birlik Veteriner Hekimler Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi (VETKOOP) tarafından veteriner hekimlere yönelik düzenlenen "Ayak Hastalıkları ve Uygulamalı Tedavi Yöntemleri"

Birlik Veteriner Hekimler Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi (VETKOOP) tarafından veteriner hekimlere yönelik düzenlenen "Ayak Hastalıkları ve Uygulamalı Tedavi Yöntemleri" eğitimi verildi.

Üyelerine yönelik mesleki gelişim eğitim programlarını sürdüren VETKOOP, Nisan ayı eğitim çalışmalarında, Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilimdalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Akın tarafından veteriner hekimlere, Salihli Ziraat Odası Konferans Salonu'nda, "Ayak Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri" konusu anlatıldı.

Reklam
Reklam

Veteriner Hekim Ulvi Murat Tunca'ya ait çiftlikte tırnak kesme metotlarını ise uygulamalı olarak gösterdi.

Tırnak kesimlerinin hayvanlarda yılda 2 kez yapılması gerektiğini belirten Akın, "Eğer bir sürüde kambur hayvan varsa o hayvanın ayağında mutlaka sorun vardır. Bu hayvanın tırnak bakımı mutlaka yapılmalıdır. İneklerde tırnak bakımının ağır işçilik, sabır ve tecrübe gerektiren bir iştir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz