VEZİRDER Üyeleri Piknikte Bir Araya Geldi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren Vezirköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (VEZİRDER) üyeleri hafta sonunu ailecek...

Amasya’nın Merzifon ilçesinde faaliyet gösteren Vezirköprülüler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (VEZİRDER) üyeleri hafta sonunu ailecek piknik yaparak geçirdi.

Merzifon’da ikamet etmekte olan ve Merzifon ekonomisine katkıda bulunan bilhassa inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vezirköprülü vatandaşların bir araya gelerek 2011 yılında kurmuş olduğu VEZİRDER, Taşan Dağı eteklerinde bulunan Güllüyazı Yaylası'nda bu yıl ikincisini düzenledikleri “Semaver çayı piknik” programında bir araya geldiler.

Piknik programı çerçevesinde gerçekleştirilen sosyal etkinlikler olarak küçük çocuklar arasında koşu, yumurta yarışı, çuval yarışı, yıldız erkeklerde güreş müsabakasıdüzenlendi.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Bayram Akdağ “Bizleri kırmadan buraya gelen tüm dernek üyelerimize iş yoğunluğu nedeniyle gelemeyen üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bu piknik organizasyonumuzu kısmet olursa her yıl gelenekselleştirerek yapmak istiyoruz “ şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz