Vezirköprü Esnafına Müşteri Ilişkileri Konferansı

Vezirköprü’de, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF), Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ve...

Vezirköprü’de, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF), Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ve Vezirköprü Ticaret Sanayi Odası'nın ortaklaşa düzenlediği ‘Müşteri İlişkileri’ konulu konferans Vabartum Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Özdemir, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Bahri Kalaycıoğlu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Karataş, KASİAD Başkan yardımcısı, Vezirköprülü çok sayıda işadamı ve esnaf katıldı.

Reklam
Reklam

Konferansın açış konuşmasını yapan KASİF Başkanı Osman Reis, Günümüzde müşteri ilişkilerinin büyük önem kazanmakta olduğunu ve müşteri odaklı mal ve hizmet üreten işletmelerin ayakta kaldığını, diğerlerinin ise yavaş yavaş yok olduğunu söyleyerek, “Bu nedenle, müşteriye özen gösterilmesi, müşterinin ihtiyaçlarının karşılanarak memnun edilmesi, Ahilik kültürünün mensupları ve “Müşteri Velinimetimizdir” sözünü şiar edinmiş bir milletin torunları olarak evvela boynumuzun borcu olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

"VEZİRKÖPRÜ’DE BİR ŞEYLER DEĞİŞİYOR"

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis de Vezirköprü’nün kabuğunu kırdığını, dışa açılmaya başladığını söyleyerek, "Vezirköprü’de bir şeyler değişiyor. Bu sizin sayenizde oluyor, sizin bakış açınızla oluyor, kolektif oluyor. Bundan sonra bahtımız açık, yolumuz açık. Bu tür etkinliklerde bizim ufkumuzu açmamıza katkı sağlıyor." diye konuştu.

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Bahri Kalaycıoğlu da, Biri ürünü üretmek kadar satmanın da önemli olduğunu ifade ederek, "Pazarlama konusunda müşteri ilişkileri daha da bir önem kazanıyor. İş dünyası olarak var olan müşterilerimizin korunması ve yeni müşterileri kazanmak için bizlerinde müşteri ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerekmektedir. Artık müşterilerimizle iletişim kurarken onlara ve hizmet satarken farklı davranış yöntemleri sergilemeliyiz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı da seminere katılanlara müşteri memnuniyeti, müşterilerle satıcılar arasında olması gereken diyalogların öneminden bahsetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: