Vezirköprü Müftülüğü Yılın Kadınını Seçti

Vezirköprü Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” sebebiyle yılın kadınını...

Vezirköprü Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” sebebiyle yılın kadınını seçti.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın aile mefhumuna verdiği önemin resmi parçası olan Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Vezirköprü Müftülüğü’nde faaliyetlerine başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Vezirköprü Devlet Hastanesi’ndeki hasta kadınları ziyaret etti. Tüm merhumeler için Köprülü Mehmet Paşa Camii’nde Kur’an-ı Kerim, mevlidi şerif ve ilahiler okundu, dualar yapıldı.

Yılın kadını olarak ise Vezirköprü Müftülüğü’ne bağlı Kur’an kursu öğrencileri arasındaki en yaşlı Kur’an okuyabilen öğrenci seçildi.

Reklam
Reklam

Yapılan bu programa İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler kadınlar katıldılar. Coşkulu geçen programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, kadınların İslam dinindeki öneminden bahsetti. İlk Müslüman’ın bir kadın olarak Hz. Hatice olduğunu anlattı.

Yılın kadını olarak seçilen 66 yaşındaki Hatice Çelik isimli kursiyere çeyrek altın hediye edildi. Yapılan dua ile program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz