Vicdansız sürücü

Silivri’ bir benzin istasyonu önünde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Silivri’ bir benzin istasyonu önünde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Kazaya sebep olan sürücü olay yerinden kaçtı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında Silivri Alipaşa köyünde bulunan benzin istasyonu önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; mobilet ile Silivri’den Alipaşa köyünde bulunan evlerine giden Aytaç Koçak (17) ve Umut Kümet (17) isimli iki arkadaş benzin istasyonun önünde karşı yönden ve ters şeritten gelen 34 FY 2610 plakalı lüks cip ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası mobilette bulunan Aytaç Koçak olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Umut Kümet ambulansla Özel Silivri Kolan Hastanesi’ne oradan da Büyükçekmece Kolan Hastanesi’ne götürüldü. Kazaya sebep olan sürücü olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Kaza mahalline gelen Jandarma ekipleri kaza alanına güvenlik şeridi çekerken, kazayı duyarak olay yerine gelen Aytaç Koçak’ın anne babasının feryatları yürekleri dağladı. Nöbetçi Savcının incelemelerinin ardından cenaze Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazaya sebep olan sürücüyü yakalamak için araştırma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: