Victoria Secret Meleği Datça’dan Geçti

İç giyim markasının yeni sezon katalog çekimi için Datça’ya gelen 20 yaşındaki Victoria Secret meleği...

İç giyim markasının yeni sezon katalog çekimi için Datça’ya gelen 20 yaşındaki Victoria Secret meleği Nina Agdal, uyumlu ve sempatik tavırlarıyla beğeni topladı.

İç giyim markasının 100’e yakın tasarımını giyen güzel model, çekimlerden arta kalan zamanlarda kendisi ve arkadaşları için takı alışverişi yaptı. Katalog çekimleri geçen hafta sone eren Nina Agdal, çekimlerden arta kalan zamanlarda Datça’yı gezerek bol bol alışveriş yaptı. Türkiye’ye ilk kez geldiğini söyleyen güzel model Agdal, en kısa sürede ailesiyle yeniden gelmek istediğini belirtti.

Reklam
Reklam

Güzelliğini suya borçlu

Formuna dikkat ettiği ve çekimler sırasında litrelerce su içtiği gözlenen sempatik model, giydiği birçok tasarımın kendi tarzına hitap ettiğini ve günlük yaşantısında iç çamaşırı seçimine çok özen gösterdiğini söyledi. Firma için ilk kez Türkiye’ye gelen Victoria Secret meleği, bavul dolusu iç çamaşırı ile ülkesine döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: