Victoria's Secret meleklerinin egzersiz sırları

Victoria's Secret'ın melekleri nasıl formda kalıyor?

Victoria's Secret'ın merak edilen iç çamaşırı şovu bu yıl 2 Aralık 2014'te yapılacak. Peki, ünlü meleklerin bu şova nasıl hazırlandıklarını merak ediyor musunuz? Adriana Lima'dan Candice Swanepoel'a kadar markanın ünlü meleklerinin egzersiz sırlarını ele geçirdik. İşte Victoria's Secret meleklerinin formda kalma sırları...


Adriana Lima

Victoria's Secret'ın 2 milyon dolar değerindeki Fantezi sütyenini tanıtacak olan Adriana Lima, klasik egzersiz programlarından hoşlanmıyor. Ünlü model boks yapmaktan çok zevk alıyor. Elle dergisine verdiği röportajda " Televizyonda boks izlemeye bayılıyorum; bu, kişiliğime en uygun spor. Sanırım egzersiz yapmanın sırrı kendinize en uygun olan sporu bulmak. Çok enerjiğim. Yerimde duramam, hep hareket halindeyim. Boksta her zaman hareket halinde olmanız gerek. Bu da mükemmel bir şey" diyen Adriana, form sırrını böyle açıklıyor.

Reklam
Reklam


Candice Swanepoel

Candice Swanepoel, diğer meleklere göre spor rutinini daha basit tutuyor. "Victoria's Secret'la çalışmaya başladığımdan beri aynı antrenör ile egzersiz yapıyorum. Boks ve aletli pilates gibi pek çok farklı egzersiz yaptım. Sporda önemli olan dengeyi kurabilmek. Kardiyo veya başka hiçbir şey yapmıyorum" diyen Candice, kusursuz fiziğini bunlara borçlu.



Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio, yoga, pilates, spinning yapıyor ve kısa bir süre önce de koşmaya başladı. "Koşmaktan nefret ediyorum ama eğer yapabiliyorsanız kendinizi iyi hissetmenize yardımcı oluyor. Eğer koşunun sonunu getirebilirseniz, gerçekten kendinizi muhteşem hissediyorsunuz" diyen Alessandra, çoklu egzersiz programıyla formda kalıyor.



Lily Aldridge

Lily Aldridge, Glamour dergisine verdiği röportajda bale yaptığını dile getirimişti. "Ballet Beautiful (günde yalnızca 15 dakika yapılan, vücuttaki tüm kas gruplarını çalıştıran ve bacakları, kalçaları ve karnı şekle sokan bir egzersiz) programını uyguluyorum. Mary Helen Bowers (Ballet Beautiful'un kurucusu)'ın yöntemi benim temel egzersiz programım. Vücudumu çok iyi çalıştırıyor. Sanırım herkes kendi vücuduna en uygun sporu bulabilir. Benim için de en uygunu bu" diyen Lily, dümdüz karnını ve sıkı kalçalarını bu yönteme borçlu.

Reklam
Reklam


Doutzen Kroes

Doğum yaptıktan çok kısa bir süre sonra forma giren Doutzen Kroes, Lily Aldridge gibi Ballet Beautiful yöntemini uyguluyor. " Evde yaptığım spor rutinim var. Mery Helen Bowers'la çalışamadığım zaman evde onun DVD ve videoları eşliğinde Ballet Beautiful egzersizleri yapıyorum. Aynı zamanda Skype'ta online olarak da egzersiz yapabiliyoruz. Normal spor rutinimi devam ettirmek böyle çok kolay oluyor" diyen Doutzen, doğum kilolarından da bu yöntemle kurtulmuş.