Vildan Polat Güven Tazeledi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) koordinesinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa...

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) koordinesinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Şanlıurfa Kadın Girişimciler Kurulu seçiminde eski başkan Vildan Polat güven tazeledi.

Seçime katılan 16 kurul üyesinin tamamının oyunu alan Vildan Polat’ın yardımcılıklarına; Derya Şen ve Fatma Türkan Sonekinci seçildi.

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Vildan Polat, yaptığı ilk açıklamada, "Yeni dönem icra kurulu görev dağılımımızı yapmış bulunmaktayız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen girişimci bayanlara teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da kadınların işe yönlendirilmeleri konusunda desteklerimizi her daim vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen Genel Kurul sonrası üyeler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: