Villadan Hırsızlık Iddiası

İZMİR (A.A) - Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler'in villasından para ve ziynet eşyası

İZMİR (A.A) - Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler'in villasından para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çaldığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu Amirliği ekipleri, Karşıyaka'nın Yamanlar semtinde bir apartmana bazı kişiler tarafından çelik kasa sokulduğunun ihbar edilmesi üzerine çalışma başlattı.

Kimsenin bulunmadığı eve giren, açılmış çelik kasa olduğunu gören polis ekipleri, baca deliğine gizlenmiş bin 600 avro, 3 bin 600 dolar, 270 lira, 130 İsviçre Frangı, 20 Hong Kong Doları, 3 adet saat ve yaklaşık 60 bin lira değerinde ziynet eşyası buldu.

Reklam
Reklam

Evde bulunan evrakın Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler'e ait olduğunu belirleyen ekipler, Kızılgüneşler'le irtibata geçti.

Kasanın Çeşme'de olan Kızılgüneşler'in Narlıdere'deki villasından çalındığını öğrenen polis, evde yaptığı parmak izi incelemesinden yola çıkarak, U.Ü. (25), H.H.Ç. (24), C.K. (23) ve S.D'yi (21) gözaltına aldı.

Muhabir: Emre Umurbilir / Bahri Okumuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: