Vinçten Atlayan Genç Son Anda Kurtarıldı

Üsküdar’da bir genç çıktığı 5 katlı bir inşaatın vincine bağladığı iple intihar girişimine bulundu. Bir...

Üsküdar’da bir genç çıktığı 5 katlı bir inşaatın vincine bağladığı iple intihar girişimine bulundu. Bir anda kendisini boşluğu bırakan ve boynundaki iple inşaatta asılı kalan genç, polisin müdahalesiyle son anda kurtardı.

Olay, Müsahipzade Celal Sokak üzerinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 5 katlı bir inşaatın çatısı katına çıkan Kürşat Özdemir (26) adlı bir genç, henüz bilinmeyen bir nedenle intihar etmek istedi. İnşaatın vincine ip bağlayan ve ipi de boynuna geçiren genç çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bir süre bekledi. Yapılan ihbarlar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve itfaiye ekipleri, Özdemir’i intihardan vazgeçirmek için uzun süre çaba gösterdi. Bu sırada itfaiye ekipleri de gencin atlama riskine karşın yere şişme branda açtı. Tüm ikazları dikkate almayan genç, bir süre sonra boynuna bağlı iple kendini boşluğa bıraktı. Atladıktan sonra boynundaki iple asılı kalan genç, çatı katta bekleyen polis ve itfaiye ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Ağır yaralanan Kürşat Özdemir ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Haberi alır almaz olay yerine gelen Özmedir’in yakınları ise, olay yerinde fenalık geçirdi. Yaşanan olay çevrede yaşayan insanlar arasında korku ve paniğe neden oldu.

Polis ekipleri, Özdemir’i intihara iten nedenleri tespit etmek için soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: