VIP Araçlara ‘devkuşu Derisi’ Kaplama

Türk girişimci Erbakan Malkoç’un kurduğu tasarımı şirketinde VIP araçların kaplamasında, altın gibi değerli madenlerin yanı...

Türk girişimci Erbakan Malkoç’un kurduğu tasarımı şirketinde VIP araçların kaplamasında, altın gibi değerli madenlerin yanı sıra devekuşu derisi de kullanılıyor.

Üst segment marka araç sahiplerine yönelik çalışmaları ile adını duyuran Malkoç, yüzde yüz yerli tasarımlarla Almanya, İngiltere, Fransa ve İtalya başta olmak üzere 25 ülkeye ihracat yapıyor.
Birlikte çalıştığı 100 Türk mühendis ve ustalar tarafından tasarlanan araçlar,
altın kaplamadan, devekuşu derisine kadar değişik ve ilginç özel malzemeler kullanılarak şekilleniyor.

Reklam
Reklam

Otomobil dizaynının yanı sıra, minibüs, otobüs, karavan, yat, helikopter ve jetlerin içini de dizayn ettiklerini söyleyen Malkoç, araç tasarımlarında kullanılan hammaddelerin tamamında yerli malzemeler olduğuna işaret etti.

Genç girişimci, Türkiye’de Avrupa standartlarında tadilat ve TİP onay belgeli bir şirketin tasarladığı özel araçların, TÜV muayenelerinden geçip rahatlıkla Avrupa’da da kullanılabildiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: