Viranşehir Anadolu Lisesi Bilgi Yarışmasında Birinci Oldu

Viranşehir ilçesinde Polis Haftası dolayısıyla " Güvenli okul güvenli gelecek bilgi ve resim yarışmasının birincisi...

Viranşehir ilçesinde Polis Haftası dolayısıyla " Güvenli okul güvenli gelecek bilgi ve resim yarışmasının birincisi Viranşehir Anadolu Lisesi birinci oldu.

Viranşehir Belediye Kültür Merkezinde yapılan yarışmada rakiplerini eleyerek ve finale kalan Viranşehir Anadolu Lisesi, Viranşehir Fatih Anadolu lisesi ve Viranşehir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yarıştı. Çok çekişmeli geçen yarışma sonunda aldığı 130 puanla Viranşehir Anadolu Lisesi birinci oldu. İkinciliği Fatih Lisesi, üçüncülüğü de Anadolu Sağlık Meslek Lisesi aldı. Yarışma sonunda birinci olan öğrencilere tablet bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere de fotoğraf makinası hediye edildi. Polis Haftası etkinlikleri 10 Nisan tarihine kadar çeşitli etkinlikler ile devam edecek.

Reklam
Reklam

Programa Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: