'Viranşehir Büyük Bir Ekonomik Potansiyele Sahip'

Viranşehir Girişimci İşadamları Derneği (VİRGİAD), Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’nın katıldığı kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. İlçenin...

Viranşehir Girişimci İşadamları Derneği (VİRGİAD), Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan’nın katıldığı kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. İlçenin meselelerinin konuşulduğu toplantıda Kaymakam Kotan, büyük bir ekonomik potansiyele sahip olduğunu söylediği Viranşehir'e işadamlarının yatırım yapması tavsiyesinde bulundu.

İlçenin geleceğini çok parlak gördüğünü dile getiren Kotan, mevcut imkanlarla çok daha güzel ve modern bir görünüme kavuşmasının mümkün olduğunu söyledi. Kaymakam Kotan, "İlçemize üç yıl içinde 24 okul yapılacak. Sağlık meslek yüksekokulu için arsamız, Viranşehir Devlet Hastanesi yanında hazır. Küçük sanayi sitesi inşaatı, çok yakında başlayacak durumda. Viranşehir’in üst kısmından otoyol, güneyinden ise çevre yolu geçecek; bu yolun 2013’te bitmesi planlanıyor. İlçeye kurulacak DSİ müdürlüğü için 30 dönüm arazi ayrılmış durumda." dedi.

Reklam
Reklam

VİRGİAD Başkanı Recep Acar ise ilçenin en büyük sıkıntısının işsizlik olduğunu belirtip tek çözüm yolu olarak, işadamlarının yatırımlarının büyük kısmını istihdama yönelik yapmasını gösterdi. Acar, yatırımların ilçeyi sosyolojik ve ekonomik refaha kavuşturacağını belirterek, "Dernek yönetimimizle yaptığımız toplantılarda, ilçemize neler kazandırabileceğimizi istişare edeceğiz. Toplantıya katılan başta Kaymakamımız Muhammed Lütfi Kotan olmak üzere üyelerimize teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: