Viranşehir Derneği Kongresini Yaptı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde’’Viranşehir Derneği’’ kongre düzenledi.Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği kongreye, CHP İlçe Başkanı Remzi Taylan,...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde’’Viranşehir Derneği’’ kongre düzenledi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği kongreye, CHP İlçe Başkanı Remzi Taylan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kurt, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Kültür merkezini tıklım tıklım dolduran üye ve misafirler kongrede Viranşehir Derneğini yalnız bırakmadı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan kongrede açış konuşmasını Dernek Başkanı Murat Karadaş yaptı. Karadaş” Viranşehir halkına yardımcı olmak, amacımız kimsesizlere kimse olmak, yetimlerimizi sahiplenmektir. Kuruluşumuzdan bu yana yüzlerce yetimi sevindirdik, hastalarımıza, yaşlılarımıza, fakirlerimize sahip çıktık ve onların yalnız olmadığını gösterdik. İnşallah bundan böyle de bu yönde çalışmalarımız devam edecektir. Bugün burada bu salonu hınca hınç dolduran tüm misafirlerimize, üyelerimize ve halkımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayır yolunda sizlerinde desteğiyle bu çalışmalarımız devam edecektir. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerken katılım yapan tüm haziruna da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bayanlarında büyük bir ilgi gösterdiği kongrede daha sonra dernek çalışmasını anlatan slayt gösterimi yapıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut yönetim güven tazeleyerek tekrar yönetime seçildi. Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş yaptığı teşekkür konuşmasında” Bizi tekrar bu göreve layık gören üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bu güç ve aynı heyecan ile çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Kongrede gelen misafirlere mini kutu içinde kuru üzüm ve fındık ikramı yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz