Viranşehir'de Bin 500 Kişiye Tirit Yemeği Dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bin 500 kişiye tirit yemeği dağıtıldı. Kutlu Doğum programı çerçevesinde Tepret Camii'nde...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bin 500 kişiye tirit yemeği dağıtıldı.

Kutlu Doğum programı çerçevesinde Tepret Camii'nde Viranşehir Girişimci İş Adamları Derneği (VİRGİAD) ve Çağlayan Baran Koleji tarafından cuma namazı sonrasında cami bahçesinde vatandaşlara tirit ikram edildi. Cuma namazı sonrasında başlanılan yemek dağıtımında yağmur yağınca vatandaşlarda tatlı bir telaş yaşandı.

VİRGİAD Başkanı Recep Acar dernek olarak Kutlu Doğum'da tirit dağıtımını gelenek haline getirdiklerini belirterek, eğitim hizmetlerinin yanında böyle sosyal alanlarda da Viranşehirlilere hizmet ettiklerini söyledi. Yaklaşık bin 500 kişiye yemek dağıtımını yaptıklarını dile getirerek, dağıtım sırasında yağan yağmurun da Cenab-ı Allah’ın rahmeti olduğunu, bölge çiftçisi için yağmurun ilaç gibi geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Temsilcisi Abdulhalim Tepret’e yaptığı konuşmada Hz. Peygamber’in doğum yıl dönümlerinin artık bütün millet tarafından kutlandığını, Tepret taziyeevinde verilen yemeğe vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. İşadamı Remzi Atan yemeği veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, bahçede dağıtılan tirit yemeğine insanların ilgisi karşısında duygulandığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz