Viranşehir’de bomba paniği

Tugay Komutanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bırakılan şüpheli valiz bomba paniğine neden oldu.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde ilçe Tugay Komutanlığı ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bırakılan şüpheli valiz bomba paniğine neden oldu.

Vatandaşların ihbarının ardından olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek E 90 karayolunu trafiğe kapattı. olay yerine gelen polisler daha sonra uzman ekiplere haber verdi. Söz konusu adrese gelen bomba imha ekipleri özel kıyafetlerini giyerek valize yaklaştı. Valizi İnceleyen bomba uzmanı polisler herhangi bir bomba bulgusuna rastlamadı.

Uzman ekipler tarafından incelenen valiz boş çıktı. Viranşehir de vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Şüpheli valiz nedeni ile trafiğe bir süre kapatılan E 90 karayolunu daha sonra tekrar trafiğe açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: