Viranşehir’de endoskopi ünitesi

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Cumhur Tekin, yeni açılan Endoskopi Ünitesi hakkında basın mensuplarına bilgi verdi

Yeni açılan Endoskopi Ünitesi hakkında basın mensuplarına bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Cumhur Tekin, Endoskopinin ucunda kamera olan bir hortum vasıtasıyla mide, on iki parmak bağırsağı, ülser, gastrit, hemoroid, basur ve kanser gibi hastalıkların erken tanısına yönelik bir girişim olduğunu belirtti.

Doktor Tekin, “Çok ileri teknolojiye sahip olan bu yöntem sayesinde kısa bir ön inceleme yöntemleri ile hastalıkları hem kesin hem de erken teşhis ederek tedavi için çok önemli bir aşama kaydedebileceğiz. Böylelikle ilaç ve tedavi yi kesin olarak düzenleyip gereksiz ilaç kullanımı ve gereksiz ameliyat gibi durumları ortadan kaldırabileceğiz. Kısa bir ön inceleme aşamasından sonra hastaları aynı gün taburcu edebileceklerini sözlerine ekleyen Tekin, olası ve ani gelişen durumlar karşısında müdahale edebilecekleri tam donanımlı bir endoskopi ünitesine sahip olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: