Viranşehir’de sakalı şerif kuyruğu

Viranşehir müftülüğünce kutlu doğum haftası etkinliği kapsamında bir dizi etkinlik ardında peygamberimizin sakalı şerifi halka ziyarete açıldı.

Viranşehir müftülüğünce kutlu doğum haftası etkinliği kapsamında bir dizi etkinlik ardında peygamberimizin sakalı şerifi halka ziyarete açıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu İlçenin yeni şehir semtinde bulunan Tepret Camisinde sabah saat saatlerinde okutulan mevlitti şerif ardından tirit yemeği dağıtılıp, erkeklerin ziyaretiyle başladı. Binlerce vatandaşın ziyaret etiği sakalı şerifi öpmeye çalıştı öğleden sonrada saat 4 kadar bayanların ziyaretine sunulacak. İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan yaptığı açıklamada: “Halkımıza böyle bir ziyafeti sunduğumuz için çok mutluyuz. Bunun her Müslüman kardeşimize nasip olmasını dileriz ünümüzdeki günde Eyüp Nebi beldemizde halkın ziyaretine açcağız.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz