Viranşehirde Silah Kaçakçılarına Darbe

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, polisin yaptığı operasyonda, 4 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu kaleşnikof ele...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, polisin yaptığı operasyonda, 4 adet tabanca, 1 adet uzun namlulu kaleşnikof ele geçirdi.

İlçede meydana gelen kasten yaralama ve ikametten hırsızlık olayı ile ilgili yürütülen faaliyetler çerçevesinde 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait şarjör ele geçirildi.

Diğer yandan, genel asayiş ve yol arama, kontrol esnasında ise bir otomobilde Hüseyin T.(63) isimli vatandaşa ait bir tabanca ve mermiler, bir başka otomobilde ise Hüseyin Ö.'ye ait (29) 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait mermi ve şarjörler ele geçirildi. Ayrıca kontrol noktasında şüpheli Hıdır T.(52) adlı vatandaş üzerinde yapılan aramada 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait çeşitli mermiler gele geçirildi. Aramalarda ele geçen silahlara el konulurken vatandaşlara para cezası uygulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: