Viranşehir'de Taziyeevi VeKur'an Kursunun Temeli Atıldı

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir ilçesinde Hüseyin Polat Taziyeevi ve Kur'an kursunun temeli atıldı.

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir ilçesinde Hüseyin Polat Taziyeevi ve Kur'an kursunun temeli atıldı.

Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Polat Camisi'nin bahçesine inşa edilecek taziye evi ve Kur'an kursu için tören düzenlendi.

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, hayırsever Hüseyin Polat ile çok sayıda vatandaşın katılımıyla inşaatın ilk harcı atıldı.

Müftü Arslan, törende yaptığı konuşmada, söz konusu taziye evini ve Kur'an kursunu yaptıran hayırsever Hüseyin Polat'a teşekkür ederek, ilçede hayırlı müesseselerin temelinin atılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan da hayırsever Hüseyin Polat'a teşekkür ederek plaket verdi.

Alt katı taziyeevi, üst katı Kur'an kursu ve görevli lojmanları olarak kulanılması planlanan binanın 70 bin TL'ye mal olacağı belirtildi.

Muhabir: Reşit Dağ / Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: