Viranşehir’de Temizlik Kampanyası

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi tarafından temizlik kampanyası başlatıldı. İlçenin dört bir yanına temizlik kampanyası için...

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçe Belediyesi tarafından temizlik kampanyası başlatıldı. İlçenin dört bir yanına temizlik kampanyası için afişler asan Belediye bugün de ilçenin Yenişehir Mahallesinde üzerinde“Temiz bir kent için el ele” yazılı önlükler giyerek temizlik yaptı.

Viranşehir Belediyesi bahar mevsiminin yaklaşması ile temizlik çalışmalarına hız verdi. İlçede temizlik kampanyası başlatan Belediye ilçenin dört bir yanına temizlik ile ilgili afişler asarak, halkı temizlik kampanyasına davet etti. Billboardlara da temizlik kampanyası için afişler asan Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bugün Yenişehir Mahallesinde beyaz önlükler giyerek temizlik çalışması yaptı. Üzerinde “Temiz bir kent için El Ele” yazılı önlükler giyen onlarca kişi mahallede çöp toplayıp, el ilanlarını esnaf ve yurttaşlara dağıttılar.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Suna Uluğtürken, tüm halkın bu kampanyada kendilerine destek vermelerini istedi. Temiz bir Viranşehir için mücadele ettiklerini belirten Uluğtürken, temizliğin olabilmesi için halk olarak el ele vermeleri gerektiğine dikkat çekti.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ise bu tür kampanyaları sürekli hale getireceklerini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz