'Viranşehir'de Teröristler Bizi Üzecek Olaylara Neden Olmadan Durduruldu'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Manisa, Adana istikametinde teröristlerin bazı bölgelerde keşif yaptıklarına...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Manisa, Adana istikametinde teröristlerin bazı bölgelerde keşif yaptıklarına dair istihbarat bulunduğunu belirterek, Viranşehir'de teröristlerin daha büyük olaylara neden olmadan güvenlik güçleri tarafından yakalandığını söyledi.

Bakan Çelik, Viranşehir’de terör saldırısı sonrası yaralanan iki polis memurunu tedavi gördüğü hastanelerde ziyaret etti.
Siverek'teki, 'Barış töreni'ne katılmak üzere Urfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, dünkü terör saldırısında yaralanan polis memurlarını ziyaret etti. Önce Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören yaralı polis memurunu ziyaret eden Bakan Çelik, daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki polis memuruyla da görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

'BİZİ DAHA ÇOK ÜZECEK OLAYLARA SEBEBİYET VERMEDEN YAKALANDILAR'

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Çelik şunları söyledi: “Saldırıyı çok yönlü inceliyoruz. Manisa ve Adana istikametinden bazı yerlerde keşiflerde bulundukları bilgisi var. Adana’dan Şanlıurfa’ya buradan da Ceylanpınar’a doğru giderken bizi daha çok üzen olaylara neden olmadan, güvenlik güçleri tarafından teröristler yakalanmıştır. Zorlu bir sürecin içindeyiz. Belli çevreler, ülkenin gelişmesine milletin birliği ve bütünleşmesinden çok rahatsız. Bunlar bir gösterge.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: