Viranşehir’de Yaz Şenlikleri

Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyesi, yaz şenliklerini başlattı. Şenlikler kapsamında tüm parklarda sinema ve müzik etkinlikleri yapılacak.Viranşehir...

Şanlıurfa’nın Viranşehir Belediyesi, yaz şenliklerini başlattı. Şenlikler kapsamında tüm parklarda sinema ve müzik etkinlikleri yapılacak.

Viranşehir Belediyesi, yaz mevsiminde tüm parklarda sinema ve müzik etkinleri düzenleme kararı aldı. Belediye Med Kültür ve Sanat Merkezi müzik grubu, ilk müzik etkinliğini Şırnak Mahallesi’nde bulunan Zeytinlik Parkı’nda gerçekleştirdi. Ardından Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Avukat Kazım Ekinci Parkı’nda şenlik düzenlendi. Dün gece yapılan şenliğe yüzlerce vatandaş katıldı. Gecenin geç saatlerine kadar süren etkinliğe yerel şarkıcılar renk kattı. Sinema etkinlikleri de ilçedeki tüm parklarda devam ediyor.

Reklam
Reklam

Viranşehir Belediyesi Med Kültür ve Sanat Merkezi Sanat Sorumlusu Mehmet Karakış, tüm yaz boyunca halka müzik ve sinema etkinleri sunacaklarını söyledi. Karakış, sırası ile tüm parklarda bu etkinliklerin yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: