Vitreoretinal Cerrahi Kursunu Tamamlayan Doktor Yurda Döndü

Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde görevli Göz Uzmanı Op. Dr. Baran Nadi Cengiz, Almanya’nın Bremen...

Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde görevli Göz Uzmanı Op. Dr. Baran Nadi Cengiz, Almanya’nın Bremen Kentinde Avrupa Vitreo Retinal Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen kursu tamamlayarak Ortaca’ya döndü.

Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde göz doktoru olarak çalışan Ortacalı Op. Dr. Baran Nadi Cengiz, tamamladığı kursun önemine işaret ederek, “Almanya'nın Bremen Kentinde yapılan bilimsel çalışmada Türkiye'den tek katılımcı olarak ülkemizi temsil ettim. Avrupa Vitreo Retinal Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen 15 gün süreli kursa 28 ülkeden 50 doktor katıldı. Halk arasında göz arkası ya da retina ameliyatları olarak bilinen Vitreoretinal Cerrahi hakkında en son yeniliklerin tartışıldığı kurs çok verimli geçti. Yeni yenilikleri ülkemde mümkün olduğunca tanıtmağa çalışacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: