Vivo, 2 yeni telefonu duyurmaya hazırlanıyor

Vivo’nun çok yakında duyurmayı planladığı iki yeni telefon hakkındaki detaylar ortaya çıktı.

Çinli telefon üreticisi Vivo’nun yakın zamanda iki yeni akıllı telefonu resmi olarak duyurması bekleniyor. Bu telefonlardan ilki 2k çözünürlüklü ekranıyla ilgi çeken Vivo Xplay 3S. Vivo Xplay 3S’in bugün Vivo tarafından resmi olarak duyurulması beklenirken, henüz resmi açıklama gelmeden telefonun yeni resimleri internette dolaşmaya başladı.

Özellikle 2K çözünürlüklü ekranıyla dikkat çeken Vivo Xplay 3S, resmiyet kazandığı taktirde 2560 x 1440 çözünürlük sunabilen ilk akıllı telefon olma özelliği kazanacak. Ayrıca Vivo Xplay 3S’in donanımsal özellikleri arasında Snapdragon 800 işlemci yer alıyor.

Reklam
Reklam

Vivo cephesinden ortaya çıkan diğer telefon ise henüz açıklanmamış Vivo X3S bir akıllı telefon. Her ne kadar piyasadaki en iyi telefonlardan biri haline gelmesi beklenmese de, yeni Vivo X3S’in oldukça yüksek özellikleri sahip olacağı söyleniyor. Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemiyle çalışacağı söylenen yeni telefonda 8 çekirdekli 1.7GHz MT6592 işlemci bulunacağı belirtiliyor. Yeni telefonda kamera olarak ise Vivo X3′e benzer bir şekilde 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera yer alması bekleniyor.

Elektronik Tercümanınz Sigmo