Viyana Klasikleri, Körfezin Karşı Yakasında Esmeye Devam Edecek

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Viyana Klasikleri rüzgarı esmeye devam edecek. Resitalin bu dizisinde...

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Viyana Klasikleri rüzgarı esmeye devam edecek. Resitalin bu dizisinde ise dünyaca ünlü piyanist Jozsef Balog hayranlarının karşısına çıkacak.

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Viyana Klasikleri rüzgarı esmeye devam ediyor. “Viyana Klasikleri Resitaller Dizisi”nin birincisi, geçtiğimiz ay Macarlar'ın önde gelen piyanistlerinden Gabor Csalog ile gerçekleşmişti. Müzikseverlerden olağanüstü ilgi gören resital dizisinin konuğu, bu kez Jozsef Balog olacak. Macarların dünyaca tanınan piyanistlerinden olan Balog, 21 Aralık 2012 Cuma saat 20.00’de Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Viyana Klasikleri’nin piyano sonatlarını yorumlayacak.

Reklam
Reklam

Jozsef Balog resitaline Mozart’ın Do Majör “Piyano Sonatı” ile başlayacak. Ardından Haydn’ın Mi Bemol Majör “Piyano Sonatı”nı yorumlayacak. Dinletinin ikinci bölümü Beethoven’ın Sol Majör “Rondo”su ve Do Majör “Piyano Sonatı” ile sürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: