Vizyon 2023 Kozluk Projesi start alıyor

Batman’ın Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Vizyon 2023 Kozluk Projesi start alıyor.Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında uygulanacak olan Vizyon 2023 Kozluk Projesi ile eğitim ve öğretim sürecini tüm boyutlarıyla ele alıp eğitimde 2023 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Batman’ın Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Vizyon 2023 Kozluk Projesi start alıyor.
Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında uygulanacak olan Vizyon 2023 Kozluk Projesi ile eğitim ve öğretim sürecini tüm boyutlarıyla ele alıp eğitimde 2023 hedeflerini gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Toprak, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak takım ruhunun ve kolektif bilincin ön planda olduğu bir anlayışla çalıştıklarını belirterek, ’Eğitime dair benimde yapacaklarım var’ diyen herkesi fikir ve katkılarını sunmaya beklediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz