Vizyondaki Filmler

120: Van, 1915 Ocak. Kış. 1. Dünya Harbi'nin ilk ayları. Eli tüfek tutan herkes Ruslarla ölüm kalım harbindeyken sınır birliklerinde cephane tükenir. Vanlı çocuklar gönüllü olurlar, 120 isimsiz kahraman çocuk.

Ayrıntılar için tıklayın...

Sweeney Todd: Johnny Depp, haksız yere hapse gönderilen, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker'ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett'ı canlandırıyor.

Not: Seni Seviyorum: Gerry ölmeden önce, Holly'ye bir dizi mektup yazmıştır. Holly'yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum.

Reklam
Reklam

Ayrıntılar için tıklayın...

Canavar: Manhattan tarafında şiddetli bir patlama olur, Özgürlük Heykelinin kafası tıpkı dev bir top güllesi gibi caddeye çarpar. New York'a düzenlenen bir canavar saldırısına tanıklık eden insanların öyküsü…

Ayrıntılar için tıklayın...

Kan Dökülecek : Arazisinde petrol çıkartma haklarını almasıyla birlikte servetini hızla katlayan bir işadamı ile kasabanın karizmatik genç rahibinin paralel öyküsü…

Ayrıntılar için tıklayın...

Örtülü Gerçek: Irak'ta konuşlanmış olan küçük bir Amerikan askeri birliği üzerine odaklanan film, farklı bakış açıları ile bu askerlerin karşılaştıkları durumlara verdikleri tepkileri, ve her medyanın bu olayları nasıl yansıttığını konu alıyor.

Ayrıntılar için tıklayın...

Taze Gelin Şaşkın Damat: İlk nişan deneyimi hayal kırıklığı ile sonuçlanan Anderson sadece macera yaşamak için karşısına çıkan ilk yabancıya evlenme teklif eder, ancak beklenmedik bir şekilde teklifi kabul görür.

Ayrıntılar için tıklayın...

Şeytan Duymadan Önce: Maddi zorluğa düşen borsa simsarı Andy ve kardeşi Hank, anne ve babalarının sahip olduğu mücevherci dükkânını soymaya karar verirler fakat şansları iyi gitmez.

Reklam
Reklam

Ayrıntılar için tıklayın...