Vodafone Evrenseki Kupası’nda Villereal Ve Bursaspor Finalde

Vodafone 4. Uluslararası Evrenseki Kupası’nda eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı İspanya’nın Villiereal takımı ile...

Vodafone 4. Uluslararası Evrenseki Kupası’nda eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin çalıştırdığı İspanya’nın Villiereal takımı ile Bursaspor finalde karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın çeyrek ve yarı final müsabakaları bugün oynandı. Çeyrek finalde Villareal, Chelsea’yı 4-2, Milan, Galatasaray’ı 1-0, Fenerbahçe, Bayern München’i 5-4 (Pen.) ve Bursaspor, Beşiktaş’ı 5-4 (Pen.) mağlup ederek yarı finale yükseldiler. Yarı final maçlarında Villareal, Milan’ı 1-0 mağlup ederken Bursaspor normal süresi 0-0 sonuçlanan maçta Fenerbahçe’yi penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek finale yükseldi.

Reklam
Reklam

Turnuva yarın oynanacak 3, 4.’lük ve final maçlarının ardından yapılacak ödül töreniyle sona erecek. Saat 11.00’da Milan ile Fenerbahçe 3, 4.’lük maçı oynarken, bu maçın ardından Bursaspor ile Villiareal Vodafone Uluslar arası Evrenseki kupasının sahibi olabilmek için mücadele edecek.

Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan yarı final karşılaşmasının penaltı atışları sonrasında Bursaspor takımı büyük sevinç yaşadı. Yarı finale yükselen 12 yaş takımının da sahaya girmesiyle adeta karnaval yaşandı. Minik sporcular galibiyeti timsah yürüyüşü yaparak kutladılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: