Vodafone Football Cup ilk kez Adana’daydı

Vodafone Football Cup Klinik etkinliği Adana’da gerçekleştirildi.

Vodafone Football Cup ilk kez Adana’daydı

Turnuva kapsamında, 13 yaş altı çocuklara futbol eğitimi vermeyi hedefleyen Vodafone Football Cup Klinik etkinliği Adana’da gerçekleştirildi. Adana’daki kayıtlar kapsamında düzenlenen “Pascal ile Vodafone Football Cup Klinik”te, efsane oyuncu Pascal Nouma, 13 yaş altındaki çocuklara futbol eğitimi verdi ve Adanalı futbolseverlerle deneyimlerini paylaştı.

Lütfullah Kitapçı: “Vodafone Football Cup ile futbol coşkusunu yaygınlaştırırken, 13 yaş altı oyuncuları da efsane futbolcu Nouma ile buluşturuyoruz”

Reklam
Reklam

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, Vodafone’un global çapta spora önemli yatırımlar yaptığını ve futbolu bu yatırımlar arasında önemli bir noktada konumlandırdığını belirterek şunları söyledi:

“Ülkemizde tüm sporseverlerin ortak ilgi alanı olan futbolu, spor yatırımlarımız arasında önemli bir noktada konumlandırıyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun da benimsediği Grassroots temel değerlerinde belirtilen ‘Herkes İçin Futbol’ anlayışıyla futbol gibi hayatın içinden bir alanda varlık göstererek, futbol meraklısı abonelerimizin amatör heveslerini, profesyonel atmosferde yaşamalarını sağlıyoruz ve futbol coşkusunu yaygınlaştırıyoruz. Bu yıl, turnuva kapsamında efsane oyuncu Pascal Nouma, Vodafone Football Cup Klinik’te 13 yaş altı çocuklarla futbol deneyimlerini paylaşarak, onlarla antreman yapıyor. Bu kapsamda 27 Kasım’da Adana’daki futbolseverler ve çocuklarla bir araya geldik. Adana, ülke futboluna, şu an 1. Lig’de mücadele eden iki başarılı futbol kulübünü kazandırmış, ayrıca genç nüfus oranı Türkiye ortalamasının üzerinde olan bir ilimiz. Turnuvaya Adana’da katılımın yüksek olmasını bekliyoruz.

Reklam
Reklam

3 yılda Vodafone Football Cup’ı 10 il için yaygınlaştırdık, önümüzdeki dönemde de ülkemizin diğer illerinde turnuvamızı yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Kayıtları 1 Aralık’a kadar sürecek Vodafone Football Cup’a tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, gelin yeteneklerinizi sergileyin diyoruz.”

Şehrin için oyna!

Turnuvanın yerel elemelerinde takımlar şehirlerini temsil etmek üzere yarışacaklar. Tek maç eleme sistemi ile gerçekleşecek maçlar sonucunda, her şehirden birinci takımlar büyük final için İstanbul’a gelecek ve oynanacak final maçlarının ardından ödül kazanacak. Türkiye Finali, 5+5 iki grup olarak düzenlenecek ve kura ile belirlenecek iki maçlık seriler sonunda, gruplarında en fazla puana sahip iki takım çapraz eşleşme ile yarı final oynamaya hak kazanacak.

Takımlar, maçlar öncesi ve sonrasında Pascal Nouma’dan birebir futbol taktikleri alarak, futbolla ilgili deneyimlerini ilk ağızdan dinleme fırsatı yakalayacaklar. Turnuvada tüm illerin birincisi takımların ve Türkiye şampiyonu takımın oyuncularına sürpriz ödüller verilecek.

Reklam
Reklam

Futbolseverler hem yeteneğini sergileyecek, hem de doyasıya eğlenecek

Vodafone Football Cup’a katılan futbolseverler, futboldaki yeteneklerini sergilemenin yanında, turnuva boyunca gerçekleştirilecek elemeler ve final organizasyonlarında, futbolla ilgili çok sayıda etkinlik ve yarışmalara katılabilecekler. Konserlerle daha da eğlenceli hale gelecek turnuva süresince aynı zamanda Vodafone Türkiye sürpriz ödüller dağıtacak. Turnuva boyunca tüm haberler, maçlardan görüntüler ve fotoğraflar, turnuvanın web sitesi üzerinden paylaşılacak.

18 yaşını dolduran herkesin ücretsiz katılabileceği turnuvada takımların 8 kişiden oluşması ve takımlarda en az 4 Vodafone abonesi bulunması gerekiyor. Takımlarda maksimum 2 lisanslı futbolcunun oynayabileceği turnuvaya katılmak için illerdeki Vodafone Cep Merkezleri’ni ziyaret ederek katılım formunu doldurmak yeterli oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: