Vodafone, Van ve çevresinde iletişimin devamı için önlemlerini aldı

Vodafone Türkiye, Van’da meydana gelen depremin ardından arama kurtarma faaliyetleri esnasında iletişimin devam etmesi için...

Vodafone Türkiye, Van’da meydana gelen depremin ardından arama kurtarma faaliyetleri esnasında iletişimin devam etmesi için önlemlerini aldı. Bölgede 2 kriz masası oluşturan operatör, afet alanına 70 kişiden oluşan 35 teknik ekiple hizmet veriyor.
Vodafone Türkiye’den konuya dair yapılan açıklamaya göre ilk aşamada bölgede 11 adet mobil istasyonu devreye sokuldu. Yoğun elektrik kesintisi sebebi ile iletişimin sekteye uğramaması amacıyla baz istasyonlarının da jeneratör desteği ile çalışmasına imkan tanındı.
Açıklamada can ve mal kaybına sebep olan depremden duyulan üzüntü dile getirilirken, “Depremzede vatandaşlarımızın yaralarının acil olarak sarılması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz