Voleybol

Voleybol Erkekler 3. Ligi (D) Grubu takımlarından Tunceli İl Özel İdaresi Voleybol Takımı'nda, Artuklu Gençlik karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin sevinci

Voleybol Erkekler 3. Ligi (D) Grubu takımlarından Tunceli İl Özel İdaresi Voleybol Takımı'nda, Artuklu Gençlik karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tunceli'yi 3. Lig'de temsil eden ilk takım olduklarını söyledi. Grupta ilk hafta Artuklu Gençlik karşısında alınan galibiyetin önemine dikkati çeken Şimşek, "Tüm maçlarımızı kazanıp ilimizin isminin çok daha iyi yerlerde anılmasını sağlayacağız. Gerek antrenörümüz gerek oyuncularımız bunun için ellerinden geleni yapıyor. Çabalarından dolayı antrenörümüz Günay Yeşilaş, kafile sorumlusu Duran Biçgin ve sporcularımıza çok teşekkür ediyor ve kutluyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Tunceli ekibi, 11 Kasım Pazar günü Hakkari Anadolu Voleybol Takımı'nı konuk edecek. Tunceli Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maç, saat 13.00'de başlayacak.

Muhabir: Fatma Çıray - Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: