Voleybol

Acıbadem Erkekler Birinci Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Evren Evrim Özdemir, Ankara deplasmanında Ziraat Bankası'nı yenerek alınan

Acıbadem Erkekler Birinci Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik Kulübü Başkanı Evren Evrim Özdemir, Ankara deplasmanında Ziraat Bankası'nı yenerek alınan 3 puanla kötü gidişe son verdiklerini söyledi.

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son üç haftada yaptıkları karşılaşmalarda galibiyete hasret kaldıklarını, iyi oynamalarına rağmen galip gelemediklerini belirterek, "Ankara deplasmanında Ziraat Bankası ile yaptığımız karşılaşmaya çok iyi hazırlanmıştık. Mutlak galibiyet için Ankara'ya gitmiştik. Ortaya konulan güzel oyunla 3-0 galip gelerek 3 puan aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik heyetin ve sporcuların 2 gün izinin ardından hafta onu oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için hazırlıklara başlayacaklarını kaydeden Özdemir, "Zor bir karşılaşma olacak. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Çıkışımızı sürdürmek için rakibimizi yenerek galip gelmek istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağımız karşılaşmada hedefimiz 3 puan olacaktır" diye konuştu.

Muhabir: İbrahim Özdemir / Zafer Sel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: