Voleybol

Adıyaman'ın, Deplasmanlı Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi'ne 5 takımla katılacağı bildirildi.

Adıyaman'ın, Deplasmanlı Erkekler Bölgesel Voleybol Ligi'ne 5 takımla katılacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Voleybol Federasyonu Başkanlığı'nın 2012-2013 yılı sezonu programı kapsamındaki bölgesel voleybol liglerinin 13 Ocak'ta başlayacağını belirtti.

Lige bu sezon ilk defa 5 takımla katıldıklarını ifade eden Bağcı, müsabakaların çift devre lig usulü yapılacağını aktardı.

Son yıllarda salon sporlarındaki faaliyetlerin arttığını vurgulayan Bağcı, "İlk defa 5 takımla Deplasmanlı Erkekler Voleybol Ligi'ne katılıyoruz. Adıyaman grubunda birinci olan takımımız, Voleybol Federasyonu Başkanlığı'nın belirleyeceği ayrı bir üst grupta ilimizi temsil etmeye hak kazanacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hakan Furkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: