Voleybol

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Melikgazi Belediyespor, hafta sonu kendi evinde ağırladığı, TVF Lisesi'ni 3-2 yenerek

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Melikgazi Belediyespor, hafta sonu kendi evinde ağırladığı, TVF Lisesi'ni 3-2 yenerek ilk maçın rövanşını aldı.

Antrenör Fuat Kalay, yaptığı açıklamada, bu galibiyeti yeni başkanları ile yönetime armağan etiklerini söyledi.

Ligin ilk yarısında çok şansız puanlar kaybettiklerini ifade eden Kalay, "Oldukça genç bir takım olmamız ve adaptasyon sorunu, kazanabileceğimiz puanları kaybetmemizde çok büyük bir etken oldu. Ayrıca orta oyuncumuz Umut Yıldırım-ın da sakat olması bizi etkiledi. Ancak son beş haftadır mücadelemiz en üst seviyede. Uyum sorunumuz bitti. Umut-un iyileşip takıma katılması aldığımız galibiyetlerde büyük pay sahibi olduğunun bir göstergesidir. İlk dört şansımız devam ediyor. Bu grupta her takım her takımı yenebiliyor. Son maça kadar mücadele devam edecek."

Reklam
Reklam

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de bütün teknik ekip ve oyuncuları kutladığını belirterek, "Çok anlamlı bir galibiyetle bizlere hayırlı olsun dediler. Bu galibiyetlerin sezon sonuna kadar devam etmesi en büyük arzumuz. Oyuncularımız bu müsabakadaki gibi oynadıkları taktirde ilk dört hedefimize çok rahat ulaşabiliriz diye ümit ediyorum" diye konuştu.

Melikgazi Belediyespor 20 Ocak Pazar günü ligde averajla ikinci sırada bulunan Belediye Plevnespor takımının konuğu olacak. Karşılaşma saat 13.00-te başlayacak.

Muhabir: Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: