Voleybol

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler, bu hafta sonu 4 Eylül Belediye ile yapacağı maç için

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler, bu hafta sonu 4 Eylül Belediye ile yapacağı maç için seyirci desteği bekliyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, maçın hazırlıklarının devam ettiği belirtilerek, antrenör Osman Çarkçı'nın görüşlerine yer verildi.

İkinci devre maçlarında son iki haftayı galibiyetle tamamladıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini ifade eden Osman Çarkçı, açıklamada "Geçen cumartesi günü Gümüşhane Torul maçında 2-0 öndeydik ama sonrasında maç istediğimiz şekilde gitmedi ve 3-0 almayı hedeflediğimiz maçı 3-2 kazandık. Bu galibiyetle puanımız 12 oldu. Bu hafta sonu oynayacağımız 4 Eylül Belediye maçı ise bizim için çok önemli. Çünkü hedefimiz hem sıralamada daha üste çıkmak, hem de play-off'larda yer almak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Çarkçı, ayrıca tüm taraftarları destek için maça davet etti.

Greenwich Saat TED Ankara Kolejliler-4 Eylül Belediye maçı 9 Şubat Cumartesi günü TVF Başkent Spor Salonu'nda saat 13.00'de oynanacak.

Muhabir: İlknur Çetinbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: